Ναυτιλία

Με την επιλογή μας να στελεχώσουμε την εταιρεία μας με ανθρώπινο δυναμικό προερχόμενο και από τον ευρύτερο χώρο της Ναυτιλίας ισχυροποιήσαμε τις έννοιες της Άμεσης και Σωστής Εξυπηρέτησης στην καθημερινότητά μας.
 
Η δραστηριοποίηση μας στον Ναυπηγοεπισκευαστικό Τομέα επεκτείνεται και πέραν του Ελλαδικού Χώρου διαθέτοντας δυνατότητα εξυπηρέτησης μονάδων όχι μόνον σε Ευρωπαϊκό, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο (Κίνα, Σιγκαπούρη, Κορέα, Χονγκ Κονγκ, Εμιράτα, κ.λ.π.)
 
Επιστέγασμα του εύρους των δυνατοτήτων μας και της ποιότητας των υπηρεσιών μας είναι η επιλογή της εταιρείας μας από τον οίκο TOMOE VALVES για την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διάθεση των προϊόντων του για την Ευρώπη σε Ναυτιλιακές Εφαρμογές.
 
Σε επίπεδο πιστοποιητικών η εταιρεία μας παρέχει πλήρη κάλυψη για όλα ανεξαιρέτως τα προϊόντα. Εξαιρετικά για εκείνα που προορίζονται να εγκατασταθούν σε κρίσιμα σημεία του πλοίου έχει ληφθεί ειδική μέριμνα έκδοσης πιστοποιητικών έγκρισης από Νηογνώμονα ή πιστοποιητικά Κλάσης.
 
Μερικά μόνον από τα προϊόντα μας που απευθύνονται στη Ναυτιλία είναι:
 
  • Σωλήνες και εξαρτήματα άνευ ραφής και με ραφή από ανθρακούχο και ανοξείδωτο χάλυβα και κράμματα αλουμινίου και χαλκού.
  • Υδραυλικοί σωλήνες ακριβείας χαλύβδινοι και ανοξείδωτοι με το αντίστοιχο συνδετικό υλικό.
  • Κρουνοειδή (VALVES) όλων των τύπων, προδιαγραφών σύμφωνα με JIS, DIN , ANSI, με υλικά κατασκευής από χυτοσίδηρο, χυτοχάλυβα, ορείχαλκο και ανοξείδωτο και άκρα σύνδεσης φλαντζωτά  και βιδωτά.
  • Δικλείδες πεταλούδας με διαρκή παρακαταθήκη όλων των τύπων του οίκου TOMOE VALVES όπως 700G, 704G, 705G, 722F καθώς και πλήρη σειρά ανταλλακτικών.
  • Εξαεριστικά, αυτόκλειστα, καταμετρικά δεξαμενών, ασφαλιστικά.
  • Ατμοπαγίδες, ρυθμιστές πιέσεως ατμού και νερού, όργανα ελέγχου.
  • Ολισθαίνουσες, διαστολικά, σύνδεσμοι σωληνώσεων.