Διυλιστήρια

Η εταιρεία μας διαθέτει δομημένη εμπειρία διαχείρισης υλικών υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών από το πιο μικρό και απλό εξάρτημα έως την πλέον σύνθετη σε προδιαγραφές βαλβίδα για τα δίκτυα πετρελαιοειδών.
 
Τα υλικά που διαθέτουμε σε διαρκή παρακαταθήκη για διυλιστηριακές εφαρμογές και εγκαταστάσεις εμπορίας και διακίνησης πετρελαιοειδών και παραγώγων πετρελαίου μεταξύ των άλλων είναι:
 
·       Σωλήνες άνευ ραφής και εξαρτήματα σύμφωνα με ASTM/ASME/ANSI από ανθρακούχο, ανοξείδωτο και κραμματικό χάλυβα.
·       Κρουνοειδή (GATE, GLOBE, CHECK, BALL) σύμφωνα με ASTM/ASME κλάσης πίεσης από ANSI 150LBS έως και ANSI 1500LBS σε πλήθος υλικών και άκρων σύνδεσης.
·       Δικλείδες πεταλούδας διπλής και τριπλής εκκεντρότητας για ειδικές εφαρμογές και ακραίες συνθήκες λειτουργίας με αποκλειστική συνεργασία με τον οίκο TOMOE VALVES.
·       Όργανα ελέγχου και εξοικονόμησης ενέργειας όπως ατμοπαγίδες, ρυθμιστές πιέσεως, TRAPMAN με αποκλειστική συνεργασία με τον οίκο TLV Co LTDJAPAN.
 
Πέραν των ετοιμοπαράδοτων υλικών, η εταιρεία μας έχει σταθερές συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού ούτως ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει την οποιαδήποτε ζήτηση στους τομείς των σωλήνων, εξαρτημάτων και κρουνοειδών.