Προφίλ εταιρίας

Η εταιρεία μας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΟΞΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε.» με έτος ίδρυσης το 2002 συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων εταιρειών που αντιπροσωπεύουν, εισάγουν, αποθηκεύουν και διαθέτουν υλικά Μηχανολογικού και Ναυτιλιακού Εξοπλισμού όπως Σωληνώσεις, Εξαρτήματα Σωληνώσεων και Βαλβίδες με πλήθος εφαρμογών σε δίκτυα νερού, αέρα, ατμού, αερίων, καυσίμων, χημικών κ.λ.π.

Η πολυετής εμπειρία της διοίκησης και των στελεχών της, η διαρκής έρευνα για υλικά σύγχρονης τεχνολογίας, αντοχής και ασφαλούς λειτουργίας και η πιστοποιημένη ποιότητα τους είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εμπορική μας δραστηριότητα.

Κύρια προτεραιότητα μας αποτελεί η άριστη σχέση με τους πελάτες, μια σχέση βασισμένη μεταξύ των άλλων στην άμεση ανταπόκριση, στο εύρος των προϊόντων, τις υψηλές προδιαγραφές και την εξαιρετική ανταποδοτικότητα του κόστους.

Η εμπορική φιλοσοφία μας γίνεται καθημερινά πραγματικότητα με διαρκή αποθέματα άνω των 4 εκατομμυρίων ευρώ, με σύγχρονους αποθηκευτικούς χώρους συνολικής επιφάνειας άνω των 6.000 m2 και ιδιαιτέρως με το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό μας. Με γνώσεις και εμπειρία είναι όλοι πρόθυμοι και ικανοί να ανταποκριθούν σε κάθε αίτηση και να προσφέρουν τις πλέον ανταγωνιστικές και συμφέρουσες λύσεις.

Σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του σκοπού μας διαδραματίζουν επίσης οι μακρόχρονες και ισχυρές σχέσεις που διατηρούμε με τους πλέον αξιόπιστους κατασκευαστικούς οίκους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Εταιρείες από τους κλάδους της ναυτιλίας, της βιομηχανίας, των τεχνικών έργων και του δημοσίου έχουν εμπιστευθεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας σε εργασίες συντήρησης ή ανανέωσης υφιστάμενων δικτύων ή νέων έργων που υλοποίησαν.

Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή για να μας απευθύνετε και εσείς το αίτημά σας.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.