Ενέργεια

Η διαρκώς αυξανόμενη τάση για "καθαρές" Μονάδες Παραγωγής Ενέργειας συμπαρασύρει και τις απαιτήσεις σε επίπεδο προδιαγραφών και ποιότητας του συνδεδεμένου με αυτές μηχανολογικού εξοπλισμού.
 
Η εταιρεία μας διαθέτει ήδη πολύ ικανοποιητική εμπλοκή και σ’ αυτόν τον τομέα. Έχοντας προμηθεύσει με επιτυχία σωληνώσεις και κρουνοειδή των δικτύων των νέων Μονάδων Παραγωγής Ενέργειας στην Ελλάδα και το εξωτερικό συγκαταλέγεται πλέον στους “προεπιλεγμένους προμηθευτές”  των τεχνικών εταιρειών που αναλαμβάνουν την διεκπεραίωση αντίστοιχων έργων.
 
Κοινά χαρακτηριστικά των υλικών που απαιτούνται σε πλήθος κρίσιμων εφαρμογών στον τομέα της Ενέργειας είναι η αντοχή σε υψηλές και πολύ υψηλές πιέσεις και θερμοκρασίες και η αντίσταση στη φθορά και τη διάβρωση. Μερικά εξ’ αυτών είναι τα ακόλουθα:
 
  • Σωλήνες άνευ ραφής σύμφωνα με ASTM, ASME, ANSI & DIN από κραμματικό και ανοξείδωτο χάλυβα.
  • Συνδετικό υλικό άνευ ραφής σύμφωνα με ASTM, ASME, ANSI & DIN από κραμματικό και ανοξείδωτο χάλυβα και άκρα κολλητά, σπειρώματος ή με υποδοχή για συγκόλληση.
  • Κρουνοειδή - Επιστόμια -  προδιαγραφών ASTM/ASME/DIN από ανθρακούχο, ανοξείδωτο και κραμματικό χάλυβα και κλάσης πίεσης έως PN320 ή ANSI 4500LBS. Άκρα σύνδεσης φλαντζωτά, βιδωτά, κολλητά ή με υποδοχή για συγκόλληση.
  • Όργανα ελέγχου, Ατμοπαγίδες, Μανόμετρα, Θερμόμετρα κατάλληλα για πολύ υψηλές πιέσεις και θερμοκρασίες.
 
Πέραν αυτών θεωρείται αυτονόητο ότι εξοπλίζουμε με τα προϊόντα μας και όλα τα υπόλοιπα δίκτυα χαμηλής και μέσης πίεσης και θερμοκρασίας ατμού, καυσίμου, αερίων, νερού κ.α.